ZTE Grand X LTE - gândit pentru Europa

1.252 ori
<b>ZTE Grand X LTE - gândit pentru Europa</b>China performează în zona telefoanelor inteligente prin ZTE și Huawei. Tocmai ce ZTE a anunțat un smartphone LTE pentru Europa. Se numește Grand X LTE și este pregătit să lupte cu smartphone-urile de top din universul Android. &nbsp; Procesor este...

China performează în zona telefoanelor inteligente prin ZTE și Huawei. Tocmai ce ZTE a anunțat un smartphone LTE pentru Europa. Se numește Grand X LTE și este pregătit să lupte cu smartphone-urile de top din universul Android.

Procesor este Qualcomm Snapdragon S4 dual-core pe tehnologie de 28nm ca și procesorul de pe HTC One S, cel mai performant procesor dual-core în acest moment. Display-ul se vehicula inițial că este HD, dar Grand X LTE se pare că are rezoluție qHD de 540x960 pixeli, rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Camera sa are un senzor de 8 Megapixeli, capabil să filmeze la 1080p.

Bateria lui Grand X LTE va fi de 1900 mAh. Nu are butoane capacitive în partea frontală, la fel ca și Samsung Galaxy Nexus. Nu se știe nimic legat de disponibilitate și preț. Având în vedere problemele Qualcomm de a livra chip-urile pe 28nm s-ar putea ca Grand X LTE să debuteze în piață peste câteva luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×