Roadmap-ul Lenovo pentru anul 2016 iese la iveală; modelul ThinkPad X1 Yoga 14 se află printre acestea

599 ori
<b>Roadmap-ul Lenovo pentru anul 2016 iese la iveală; modelul ThinkPad X1 Yoga 14 se află printre acestea</b>Nu de multe ori ajungem să vedem materiale promoționale cu produsele pregătite de o companie pentru viitor, dar astăzi avem o astfel de ocazie. O imagine cu roadmap-ul Lenovo pentru anul 2016 tocmai ce a ajuns pe web, material ce ne dezvăluie o serie...

Nu de multe ori ajungem să vedem materiale promoționale cu produsele pregătite de o companie pentru viitor, dar astăzi avem o astfel de ocazie. O imagine cu roadmap-ul Lenovo pentru anul 2016 tocmai ce a ajuns pe web, material ce ne dezvăluie o serie dintre device-urile la care se lucrează în acest moment.

Printre aceste terminale se numără notebook-ul Lenovo ThinkPad X1 Carbon, un terminal cu display de 14 inch ce ar putea fi lansat în luna februarie a anului viitor. Alături de acesta se află și tableta ThinkPad X1, versiune cu panou LCD de 12 inch și dock tastatură la pachet ce va sosi în același timp cu notebook-ul amintit mai sus.

Pe lângă device-urile în cauză, se așteaptă ca luna viitoare, Lenovo să dezvăluie și notebook-ul convertibil ThinkPad X1 Yoga 14. Acest terminal va sosi cu o ramă rotativă la 360 grade ce perimite utilizare sa și pe post de tabletă. Remarcăm că în ianuarie vor fi lansate și alte două notebook-uri cu Windows.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×