Primele detalii despre Meizu Pro 5 Mini ajung pe web; device cu display Full HD de 4.7 inch și procesor deca-core

944 ori
<b>Primele detalii despre Meizu Pro 5 Mini ajung pe web; device cu display Full HD de 4.7 inch și procesor deca-core</b>După cum putem vedea, piața device-urilor mobile are un gol destul de mare, și anume lipsa unui număr destul de generos de modele flagship compacte, categorie ce p&acirc;nă acum doar Sony o aborda cu gama sa de terminale Xperia Z Compact. Totuși, se...

După cum putem vedea, piața device-urilor mobile are un gol destul de mare, și anume lipsa unui număr destul de generos de modele flagship compacte, categorie ce până acum doar Sony o aborda cu gama sa de terminale Xperia Z Compact. Totuși, se pare că și alți producători se gândesc la dezvoltarea de astfel de modele.

Este și cazul celor de la Meizu, o companie ce se pregătește de lansarea lui Pro 5 Mini, un smartphone cu display Full HD de 4.7 inch și procesor deca-core Mediatek Helio X20 (MT6797) la pachet. Potrivit informațiilor din presa chineză, noul telefon va sosi în variante de 32 și 64 GB de stocare, modele cu prețuri de 315 dolari, respectiv 394 dolari.

Cu toate că alte specificații hardware lipsesc pentru moment din peisaj, ne-am putea aștepta la un chip de 3 GB RAM pe acest model, dar și la o cameră foto de 16 sau 20 megapixeli. La fel ca și ediția Meizu Pro 5 de 5.5 inch, și această variantă compactă va sosi într-o carcasă uni-body realizată din metal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×