eMAG.ro îţi oferă 40 lei voucher la orice achiziţie cu cardul Visa în valoare de minim 150 de lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 830 ori
<b>eMAG.ro îţi oferă 40 lei voucher la orice achiziţie cu cardul Visa în valoare de minim 150 de lei</b>Nu e &icirc;ncă Black Friday sau Moş Nicolae, dar sigur avem un Mihai sau Gabriela, eventual un Andrei care să merite un cadou &icirc;n această lună a sărbătorilor onomastice. Ei bine, eMAG.ro are un voucher pentru voi şi pentru a beneficia de el,...

Nu e încă Black Friday sau Moş Nicolae, dar sigur avem un Mihai sau Gabriela, eventual un Andrei care să merite un cadou în această lună a sărbătorilor onomastice. Ei bine, eMAG.ro are un voucher pentru voi şi pentru a beneficia de el, trebuie doar să faceţi o tranzacţie cu un card Visa.

Trebuie să plătiţi online cu orice card Visa la cumpărăturile eMAG.ro şi veţi primi 20 de lei voucher, iar dacă activaţi opţiunea "Plata cu 1 click" în aplicaţia eMAG veţi primi dublu. Reţineţi că trebuie să cumpăraţi produse cu orice card Visa în valoare de minimum 150 de lei şi veţi primi un maxim de 40 de lei voucher. Aplicaţia eMAG mai sus menţionată poate fi descărcată de aici pe iOS şi aici pe Android.

Iată cum se realizează procesul de achiziţie:

  1. adaugă produsele în coş
  2. alege modalitatea de plată cu card bancar Visa
  3. activează plată cu 1 click
  4. achita produsele

Apoi veţi fi eligibili pentru voucher, oferta fiind valabilă între 2 noiembrie şi 15 noiembrie. Cardul cadou e valabil pentru achiziţionarea de produse comercializat pe eMAG.ro, în afară comenzilor pentru produse din categoria Asigurări sau Supermarket. Găsiţi aici regulamentul complet.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×