Samsung Galaxy TabPro S2 bifează certificarea FCC; vedem și o schiță asociată produsului

732 ori
<b>Samsung Galaxy TabPro S2 bifează certificarea FCC; vedem și o schiță asociată produsului</b>Începutul acestei luni ne-a adus și certificarea Bluetooth SIG pentru tableta Samsung Galaxy TabPro S2 - model ce ar putea fi prezentat oficial în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017. Astăzi descoperim și faptul că tableta a bifat

Anterior aflam că tableta Samsung Galaxy TabPro S2 a primit certificarea din partea agenției Bluetooth SIG, o tabletă cu Windows 10 așteptată în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona. Astăzi descoperim că produsul a bifat și certificarea FCC, documentele asociate prezentând și o schiță pentru acest nou produs. 

Ca design nu se remarcă prea multe diferențe comparativ cu generația anterioară, upgrade-urile majore urmând a se remarca la interior pe partea hardware. Zvonuri afirmă faptul că vom vedea aici un display Super AMOLED de 12 inch cu rezoluție Quad HD de 2160 x 1440 pixeli, un procesor Intel Core i5-7200U Kaby Lake de 3.1 GHz, o soluție grafică Intel HD Graphics 620 și 4 GB memorie RAM LPDDR3.

Lista de posibile dotări mai include un SSD de 128 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli care aparent poate filma la rezoluție 4K, un senzor frontal de 5 megapixeli și o baterie de 5070 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă. Ca elemente de conectivitate am primi slot microSD, două porturi USB Type-C, Bluetooth 4.1, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac și LTE opțional.

Printre elementele extra se vor afla stylus-ul S-Pen și un cover de tip tastatură. Potențialii clienți vor putea alege fie modelul cu Windows 10 Home, fie varianta cu W10 Pro. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×