Analistul chinez Ming Chi-Kuo susține că toate cele 3 iPhone-uri din acest an vor oferi încărcare wireless

1.126 ori
<b>Analistul chinez Ming Chi-Kuo susține că toate cele 3 iPhone-uri din acest an vor oferi încărcare wireless</b>Multe zvonuri și speculații referitoare la viitoarele modele iPhone provin din partea analistului chinez Ming Chi-Kuo, un nume care ne-a oferit asemenea informații de câțiva ani buni încoace. Astăzi tot el ne oferă câteva detalii despre iPhone-urile din

De multe ori atunci când auzim detalii despre viitoarele modele iPhone este amintit și numele lui Ming Chi-Kuo, analist chinez care ne-a oferit de-a lungul anilor informații foarte interesante despre produsele pe care Apple le-a adus pe piață. Astăzi el ne confirmă faptul că toate cele 3 iPhone-uri din acest an (iPhone 7s, iPhone 7s Plus și iPhone 8/X) vor beneficia de tehnologia de încărcare wireless .

Kuo afirmă că această tehnologie de încărcare wireless crește serios temperatura smartphone-urilor, așa că Apple va opta pentru un modul 3D Touch care va oferi un strat adițional de grafit pentru un control termic mai bun. Aparent, acest nou modul 3D Touch va costa cu 5 dolari mai mult decât actuala componentă, lucru ce va duce desigur și la un preț mai mare asociat smartphone-urilor.

Ce nu se știe cu siguranță este dacă încărcarea wireless oferită aici va fi bazată pe tehnologia inductivă sau pe cea long-range, caz în care telefonul ar începe să se încarce imediat ce intrăm în camera în care se află încărcătorul. Telefoanele ar urma să vină într-o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă, iar modelul aniversar cu dotări mai speciale precum display curbat și tehnologie OLED.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×