Tableta Samsung Galaxy TabPro S2 (SM-W727V) primește certificarea din partea Bluetooth SIG

1.564 ori
<b>Tableta Samsung Galaxy TabPro S2 (SM-W727V) primește certificarea din partea Bluetooth SIG</b>Anul 2016 a fost caracterizat de foarte puține tablete lansate pe piață, cu atât mai puțin modele cu Win10. Cei de la Samsung au totuși în plan ca acum să aducă la vânzare un nou astfel de dispozitiv dedicat mediului business și numit Galaxy TabPro S2

În luna octombrie a anului trecut cei de la Samsung lansau pe piață o variantă actualizată a tabletei TabPro S, model numit TabPro S Gold Edition și dotat cu 8 GB memorie RAM. Există și zvonuri de ceva timp cu privire la un succesor pentru acest dispozitiv, iar astăzi avem confirmarea ce vine sub forma unei certificări din partea agenției Bluetooth SIG.

Samsung Galaxy TabPro S2

Produsul listat în baza de date poartă numărul de serie SM-W727V și rulează sistemul de operare Windows 10. Din păcate nu există prea multe informații, ci doar zvonuri care sugerează faptul că tableta ne va oferi un display Super AMOLED de 12 inch cu rezoluție de 2160 x 1440 pixeli și cel mai probabil un procesor octa-core Exynos.

De asemenea, unele surse văd tableta lansată în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress de la sfârșitul lunii, locație unde așteptăm totodată și debutul lui Galaxy Tab S3.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×