Samsung lucrează la o nouă tabletă high-end; Ar putea fi Galaxy Tab S5

732 ori
<b>Samsung lucrează la o nouă tabletă high-end; Ar putea fi Galaxy Tab S5</b>Pe seama unui raport proaspăt ajuns online descoperim astăzi faptul că Samsung lucrează în momentul de față la o nouă tabletă high-end, fiind aparent vorba chiar despre Galaxy Tab S5. Dacă vă amintiți, anterior sud-coreenii

Pe seama unui raport proaspăt ajuns online descoperim astăzi faptul că Samsung lucrează în momentul de față la o nouă tabletă high-end, fiind aparent vorba chiar despre Galaxy Tab S5. Dacă vă amintiți, anterior sud-coreenii au lansat pe piață modelul Galaxy Tab S5e care sosea cu dotări mid-range la bord precum procesor Snapdragon 670, 4 sau 6 GB RAM și ecran de 10.5 inch cu rezoluție QHD.

Acum s-ar pregăti o variantă flagship aparent care va sosi în 2 variante, probabil WiFi Only și 4G LTE. Acestea apar menționate sub numele de serie SM-T860, respectiv SM-T865 și potrivit speculațiilor din online este de așteptat ca lansarea tabletelor de față să aibă loc în cadrul aceluiași eveniment în care va fi prezentat și phablet-ul Samsung Galaxy Note 10. 

Nu se cunosc alte detalii despre noua tabletă, dar cel mai probabil aceasta va fi bazată pe Tab S5e, urmând a avea același ecran de 10.5 inch și chiar aceleași dimensiuni. Ce se va schimba va fi procesorul și sunt șanse mari ca în locul lui Snapdragon 670 de pe varianta mid-range să vedem un Snapdragon 845 sau poate Snapdragon 855, asta dacă nu cumva se aduce o soluție Exynos la bord.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×