Sony Xperia 2 are parte de primele scăpări, continuă formatul alungit al lui Xperia 1, mută camera triplă

1.613 ori
<b>Sony Xperia 2 are parte de primele scăpări, continuă formatul alungit al lui Xperia 1, mută camera triplă</b>Sony a inaugurat în acest an aspectul 21:9 pe telefoanele mobile şi a făcut şi marea trecere la camere triple odată cu Xperia 1. Flagship-ul prezentat la MWC 2019 nici nu a ajuns în magazine încă şi iată că deja vorbim despre

Sony a inaugurat în acest an aspectul 21:9 pe telefoanele mobile şi a făcut şi marea trecere la camere triple odată cu Xperia 1. Flagship-ul prezentat la MWC 2019 nici nu a ajuns în magazine încă şi iată că deja vorbim despre Xperia 2. Terminalul tocmai a scăpat pe web, într-o serie de randări ce provin de la @OnLeaks şi CashKaro.com.

Sony Xperia 2

Xperia 2 păstrează formatul alungit şi aspectul 21:9. De această dată diagonala este ceva mai mică, coborând de la 6.5 inch la 6.1 inch. Terminalul măsoară 158 x 68.3 x 8.3 mm, fiind mai comod de ţinut în mână decât flagship-ul anunţat în februarie. A crescut talia cu 0.1 mm totuşi. Sony tot nu aderă la conceptul de breton sau decupaj în ecran şi păstrează "bărbia" şi fruntea telefonului.

Sony Xperia 2

Ce se schimbă totuşi este amplasarea camerei principale. Camera triplă se mută din centrul spatelui în stânga. Handsetul are o ramă din aluminiu, iar sus găsim un microfon, în vreme ce jos se află un difuzor generos, portul USB Type-C şi al doilea microfon. Lateral găsim butoanele de volum în dreapta, alături de un cititor de amprente, butonul Power şi cel pentru cameră.

Sony Xperia 2

În stânga se află un capac, care ascunde SIM tray-ul şi slotul microSD. Şansele sunt mari ca terminalul să aibă tot procesor Snapdragon 855 şi să păstreze aceiaşi senzori foto de pe Xperia 1. E vorba despre 3 senzori de 12 MP, unul principal, unul cu obiectiv super wide şi unul cu zoom optic 2X. Ar trebui să primim şi 6 GB RAM şi 128 GB stocare, sau 8 GB RAM şi 256 GB pentru a creşte cota device-ului.

Android 9.0 Pie ar fi preinstalat, poate chiar Android Q, cum face Sony de obicei cu telefoanele noi din colecţia de toamnă. Foarte posibil ca acest smartphone să debuteze la IFA 2019 în toamnă. Nu avem încă un preţ, dar Xperia 1 costă 999 dolari, aşa că nu cred că suma va fi prea departe pentru Xperia 2.

Suntem curioşi şi care va fi selling point-ul în comparaţie cu Xperia 1...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×