Samsung Galaxy A90 ar putea face parte din seria Galaxy R; Așteptat cu suport pentru încărcare la 45W

4.370 ori
<b>Samsung Galaxy A90 ar putea face parte din seria Galaxy R; Așteptat cu suport pentru încărcare la 45W</b>Încă din vara anului trecut aflam faptul că Samsung are în plan extinderea seriei Galaxy A, un model parte din această gamă fiind și Galaxy A90. Acestui din urmă device i-au fost asociate o mulțime de leak-uri și fix în pragul

Încă din vara anului trecut aflam faptul că Samsung are în plan extinderea seriei Galaxy A, un model parte din această gamă fiind și Galaxy A90. Acestui din urmă device i-au fost asociate o mulțime de leak-uri și fix în pragul lansării sale aveam să descoperim că vine de fapt pe piață sub denumirea de Galaxy A80, o decizie pe care nu am înțeles-o și care ne-a făcut să ne gândim dacă Galaxy A90 va mai exista până la urmă sau nu.

Din informațiile sosite astăzi în online pare că într-adevăr acest telefon nu va mai exista, cel puțin nu sub acestă denumire. Descoperim că de faptul Samsung Galaxy A90 cel real urmează a inaugura seria Galaxy R, fiind menționat sub numele de cod SM-A90x. Acesta ar fi primul telefon din noua gamă și se aduce în discuție și faptul că va oferi suport pentru încărcare la 45W. 

Va oferi și o cameră foto triplă în spate, un display de mari dimensiuni și aparent va avea și o variantă 5G. Cel mai interesant aspect din această ecuație este reprezentat de către tehnologia de încărcare la 45W care inițial era asociată lui Galaxy Note 10. În final am descoperit că Note 10 va oferi suport pentru alimentare la 25W.

Așteptăm mai multe detalii despre acest Galaxy R misterios. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×