Samsung pregăteşte o tabletă Galaxy Tab A 2019 pentru debut la MWC 2019

1.100 ori
<b>Samsung pregăteşte o tabletă Galaxy Tab A 2019 pentru debut la MWC 2019</b>Samsung ar urma să aducă o nouă tabletă la MWC 2019, de această dată una din gama Galaxy Tab A. Noul venit ar purta numele de cod SM-P205 şi a început deja să apară la autorităţile de reglementare după cum descoperim astăzi

Samsung ar urma să aducă o nouă tabletă la MWC 2019, de această dată una din gama Galaxy Tab A. Noul venit ar purta numele de cod SM-P205 şi a început deja să apară la autorităţile de reglementare.

Sursele afirmă că terminalul ar trebui să fie prezentat în primul trimestru din 2019. Ar trebui să aibă 32 GB stocare şi să vină pe gri sau negru. Device-ul va debuta alături de Galaxy S10 şi pliabilul Galaxy F. Va fi o tabletă midrange, cu ecran de 10.5 inch probabil, procesor Exynos midrange şi cu puţin noroc va avea un ecran Super AMOLED luminos.

Dacă Samsung vrea să concureze cum trebuie cu Huawei şi MediaPad-urile va pune şi aici 4 difuzoare sau măcar două cu acustică AKG şi Dolby Atmos. În general seria Galaxy Tab A a dat naştere la terminale cu baterii excelente şi nu cred că Samsung va dezamăgi în 2019.

Mă aştept şi la Android 9.0 Pie preinstalat dacă se poate, o nouă interfaţă şi pachetul Microsoft Office la bord. Posibil să se renunţe la butonul Home şi cititorul de amprente ca la Galaxy Tab S4. Aştept şi o rezoluţie Full HD, cameră de 5 sau 8 MP în spate şi o versiune cu LTE.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×