Samsung Galaxy M10 e gata de lansare în curând; Pagina sa de suport e online

5.279 ori
<b>Samsung Galaxy M10 e gata de lansare în curând; Pagina sa de suport e online</b>La puţin timp după ce am aflat că Samsung Galaxy M20 a fost certificat de FCC, apar detalii proaspete şi despre Galaxy M10. Terminalul tocmai a primit o pagină de suport oficială de la Samsung, semn că ne apropiem de debutul său

La puţin timp după ce am aflat că Samsung Galaxy M20 a fost certificat de FCC, apar detalii proaspete şi despre Galaxy M10. Terminalul tocmai a primit o pagină de suport oficială de la Samsung, semn că ne apropiem de debutul său.

Seria Galaxy M va fi inaugurată în acest an, având rolul de a suplini modelele Galaxy J. Samsung Galaxy M10 apare pe site-ul oficial al companiei (filiala din India) cu numele de cod SM-M105F/DS, adică versiunea globală şi dual SIM a acestui handset. Din păcate nu avem şi specificaţii listate, dar mulţumită unei certificări FCC ştim că ne aşteptam la un ecran de 6 inch, baterie de 3400 mAh şi procesor Exynos 7870.

Galaxy M10

Mai primim şi 3 GB RAM, iar zvonurile vorbesc despre 16 sau 32 GB stocare, o cameră principală de 13 MP şi frontală de 5 MP. Handsetul ar urma să fie plasat între gama Galaxy J de buget şi cea midrange Galaxy A. Samsung ţinteşte publicul din zona Asia-Pacific, unde preţul contează cel mai mult pentru client.

Vă reamintesc şi că Galaxy M20 ar putea fi un battery phone cu baterie de 5000 mAh şi ecran de peste 6 inch. Seria M ar putea aduce o jumătate de duzină de telefoane în acest an. Va exista şi un Galaxy M30 se pare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×