Samsung pregăteşte şi o tabletă pliabilă cu diagonală mare; Iată un brevet

895 ori
<b>Samsung pregăteşte şi o tabletă pliabilă cu diagonală mare; Iată un brevet</b>Se pare că sud-coreenii de la Samsung au planuri mari în domeniul pliabilelor astfel că pe lângă telefoane ce adoptă această caracteristică vom vedea și tablete pliabile. Personal cred că în acest segment tehnologia de față este clar necesară

În ultima săptămână s-a vorbit numai despre terminalul pliabil al celor de la Samsung, iar totul a fost declanşat de prezentarea unui prototip la SDC 2018. Acum apare şi un brevet pentru ceea ce pare a fi o tabletă pliabilă pursânge.

Brevet Samsung

Nu e vorba aici despre Galaxy F, ci despre un terminal mai mare, cu diagonală eventual chiar peste 10 inch. Brevetul prezintă un device cu ecran generos şi cu un design ce implică două balamale în loc de una. Astfel panoul frontal este împărţit în 3 secţiuni. Atunci când despăturim terminalul, tableta arată ca una normală.

Brevet Samsung

Dacă dorim să trecem de la un format de iPad Pro să zicem la unul de iPad Mini pliem o secţiune şi se întâmplă micşorarea de diagonală. Se dezactivează automat o porţiune de panou şi rămân celelalte două secţiuni active. Partea dreaptă a ecranului, cea care include şi camera principală se poate şi ea plia peste cea stângă, creând apoi un soi smartphone.

Brevet Samsung

Dacă mă întrebaţi pe mine, mai multe balamale înseamnă mai multe componente cu potenţial de a se defecta la utilizare îndelungată. Brevetul pare totuşi viabil, dar când pliezi un terminal de 3 ori deja "telefonul" rezultat va avea o grosime uriaşă. E mai degrabă ceva experimental de prezentat la showuri tech, decât un terminal mainstream.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×