Surse Reuters confirmă modele de telefoane Nokia Lumia cu ecran mare lansate În septembrie

1.628 ori
<b>Surse Reuters confirmă modele de telefoane Nokia Lumia cu ecran mare lansate În septembrie</b>Este probabil a treia oară în ultimele săptămâni când o sursă de încredere confirmă lansarea de telefoane Nokia Lumia cu ecran mare luna viitoare. De această dată este vorba despre Reuters și sursele sale bine conectate la pulsul Nokia. &nbsp;...

Este probabil a treia oară în ultimele săptămâni când o sursă de încredere confirmă lansarea de telefoane Nokia Lumia cu ecran mare luna viitoare. De această dată este vorba despre Reuters și sursele sale bine conectate la pulsul Nokia.

concept phablet nokia

Nokia vrea să provoace Samsung la duel în zona smartphone și să revină la gloria de altădată și asta pe fondul unei creșteri a popularității seriei Lumia, mai ales în America Latină. Noutățile Nokia, printre care și o tabletă probabil vor sosi luna viitoare în cadrul unui eveniment care va avea loc la New York. Nu știm dacă e vorba de un Nokia World sau pur și simplu de o lansare, dar pot prezice că vom vedea acel phablet Nokia de 6 inch despre care se tot vorbește în ultima vreme.

Sursa Reuters a ținut să menționeze că noile modele includ un phablet, iar alte bloguri tech au inclus pe listă și o tabletă, probabil acel model cu CPU Snapdragon și Windows RT pe care l-am văzut ajuns pe web. Nokia a livrat 7.4 milioane de smartphone-uri Lumia în trimestrul 2, în creștere cu 32% față de precedentele 3 luni, dar acest salt a fost provocat mai degrabă de modele low end, decât high end.

Ați cumpăra un phablet quad core 1080p Nokia?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×