Tableta Asus T302CA se afișează în imagini oficiale; aflăm și specificațiile sale tehnice

Autor:  | Publicat în:  Asus 770 ori
<b>Tableta Asus T302CA se afișează în imagini oficiale; aflăm și specificațiile sale tehnice</b>O nouă tabletă ce ni se prezintă astăzi &icirc;n imagini oficiale, este și Asus T302CA, model care ar putea fi face parte din seria Chi a producătorului taiwanez. Pe l&acirc;ngă imaginile despre care am adus aminte mai sus, avem parte totodată și...

O nouă tabletă ce ni se prezintă astăzi în imagini oficiale, este și Asus T302CA, model care ar putea fi face parte din seria Chi a producătorului taiwanez. Pe lângă imaginile despre care am adus aminte mai sus, avem parte totodată și de o listă de specificații pentru această tabletă de tip 2 în 1.

Remarcăm că produsul sosește cu o tastatură dock ce se conectează prin intermediul unui conector special, modalitate prin care putem beneficia de un notebook în adevăratul sens al cuvântului. Primim două porturi USB, o baterie integrată în dock-ul tastatură și un display Full HD de 12.5 inch.

Avem un procesor Intel Core M Skylake la interior, 4 GB memorie RAM, cât și 128 GB spațiu de stocare SSD. Această variantă rulează Windows 10 Home, dar aparent va exista și un model cu Windows 10 Pro la bord ce va opta în schimb pentru un procesor Intel Core M7-6Y75, 8 GB memorie RAM și pentru un SSD de 256 GB.

Din câte se vehiculează, prețul de pornire pentru această tabletă ar putea fi de aproximativ 699 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×