Tableta Asus ZenPad Z8 (2017) este dezvăluită în imagini ce par a fi oficiale; aceasta va sosi pe piața din SUA

1.187 ori
<b>Tableta Asus ZenPad Z8 (2017) este dezvăluită în imagini ce par a fi oficiale; aceasta va sosi pe piața din SUA</b>În cadrul târgului de tehnologie Computex 2017, cei de la ASUS au prezentat și tableta numită ZenPad 3S 8.0, dispozitiv care aparent va sosi pe piața din SUA sub numele de ASUS ZenPad Z8 (2017) prin intermediul operatorului Verizon. Asta înseamnă

Pe piața din SUA va debuta curând și tableta Asus ZenPad Z8 (2017), un dispozitiv care astăzi își face apariția în imagini cu iz oficial și care urmează a fi comercializat de către operatorul Verizon. Este vorba în cazul de față de o versiune puțin diferită a tabletei ZenPad 3S 8.0 care debuta oficial chiar luna trecută în cadrul târgului de tehnologie Computex.

Vedem un update minor la capitolul design în raport cu varianta inițială și nici la nivel de hardware nu ar trebui să se remarce prea multe diferențe. Modelul anunțat anterior sosea cu display de 7.9 inch (rezoluție 2048 x 1536 pixeli), procesor Qualcomm Snapdragon 652, cu 3 sau 4 GB memorie RAM în funcție de varianta aleasă și cu 32 sau 64 GB spațiu intern de stocare flash.

Tableta rulează Android 7.1 Nougat și mai aduce o cameră frontală de 5 megapixeli, respectiv o cameră foto principală de 13 megapixeli. Ea sosește într-un corp metalic cu grosime de numai 6.9 mm. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×