Turul Magazinelor #225: Turul produselor de fitness, cu o placă vibrantă interesantă, bandă de alergat şi aparat multifuncţional cu greutăţi

2.142 ori
<b>Turul Magazinelor #225: Turul produselor de fitness, cu o placă vibrantă interesantă, bandă de alergat şi aparat multifuncţional cu greutăţi</b>Weekend-ul este aproape aici și asta înseamnă că avem timp pentru a ne ocupa și de fitness, motiv pentru care astăzi vă propunem câteva produse destinate activității fizice, de la o bandă de alergat și până la un aparat multifuncțional cu greutăți

Cine nu s-a pus cu burta pe carte până acum înseamnă că nu are burtă, nu-i aşa? Cine are burtă în schimb poate scăpa de ea măcar pentru mersul pe litoral din august-septembrie şi poate face asta cu ajutorul echipamentelor de fitness. E drept că le-a trecut vremea, pentru că achiziţiile de gen se fac cu spor prin primăvara sau final de iarnă. Deci au scăzut şi preţurile acum şi am găsit câteva oferte bune pentru aparate multifuncţionale, biciclete eliptice şi un aparat de fitness inedit cu vibraţii.

1. Aparat multifuncţional Actuell HG-325

Actuell HG-325

Când eram în liceu un coleg avea aşa ceva la subsol şi toţi colegii mergeau la el să "tragă de fiare gratis". Era invidia clasei şi la acea vreme, "scule" de genul aveau preţuri prohibitive. Acum poţi face spate, trapez, triceps şi piept la un singur aparat, aflat la reducere la eMAG.ro. Are preţ excelent, de tabletă aş zice şi permite realizarea a 19 exerciţii. Suportă antrenament butterfly pentru piept, chiar şi antrenament pentru coapse, are şi helcometru şi aduce o greutate totală a plăcilor de 65 kg.

Greutatea maximă admisă a utilizatorului este de 150 kg, iar bureţii şi manşoanele din cauciuc asigura extra confort. Bonus primiţi şi poze cu exerciţiile.

2. Bandă de alergat TOMSHOO 500W 

TOMSHOO 500W

Cine vrea să facă economii găseşte la TomTop.com aceasta bandă de alergat motorizată şi pliabilă, care costă 149.99 dolari. Preţul este excelent şi de vreo 3 ori mai mic decât plătiţi pentru ceva echivalent la retailerii de la noi. Oferă un motor silenţios şi o ramă din oţel, rezistentă şi cu suport pentru o greutate de până la 120 kg. Include şi rotiţe, astfel încât puteţi plia şi muta banda oriunde prin casă.

Aparatul cântăreşte 27.5 kg şi materialul benzii pe care alergaţi este PVC. Un display LED va afişa viteza, distanţa, timpul şi caloriile. Va scapă de burtă rapid şi face şi bine la inimă.

3. Bicicletă Fitness Eliptică Kettler Skylon 1.1

Kettler Skylon 1.1

evoMAG.ro propune la rândul său o bicicletă de fitness eliptică de la cea mai bună firmă din domeniul echipamentelor sportive de gen, Kettler. Costă 3699 lei acest produs şi marele avantaj al oricărei eliptice este faptul că nu va solicita genunchii. Asta e problema cea mare când faci jogging, dacă o faci prea des îţi vei distruge genunchii, mai ales dacă te antrenezi pe beton sau chiar şi pe banda de alergat.

Aceasta bicicletă este un produs profi peste medie şi măsoară pulsul cardiac şi se poate regla pentru orice tip de persoană, înaltă sau scundă. Are 8 programe de antrenament, tastatură rezistentă la transpiraţie şi admite o greutate maximă de 130 kg. E bună şi avertizarea luminoasă pentru pulsul prea ridicat.

4. Brăţară fitness Misfit Shine

Misfit Shine

Şi pentru a ne asorta sesiunea de fitness cu o brăţară am descoperit şi acest model Misfit Shine, cu o scădere de preţ la Cel.ro. Costă 267 lei şi are un design discret şi minimalist, care i-a atras producătorului sau numele de "Apple-ul braţărilor de fitness". Shine se poate purta şi la rochie de seară, la costum, la costum de scafandru sau la sort şi bust gol.

Monitorizează numărul de calorii arse, distanţa parcursă, dar ştie să diferenţieze şi între ciclism, fotbal, baschet sau înot.

5. Aparat fitness MEDIASHOP Vibrosharper M11821

MEDIASHOP Vibrosharper M11821

Vă spun sincer că e prima oară când văd aşa ceva. Asociez aparatele cu vibraţii care va scapă de grăsime cu acele centuri sau brăţări speciale de pus pe mâini sau pe abdomen, dar aici avem o placă în stilul celei care se cumpără pentru Nintendo Wii. Costă 1499 lei la Altex şi VibroSharper promite tonifierea muşchilor cu doar 10 minute de exerciţii pe zi.

Poate stimula circulaţia, relaxa muşchii, face abdomenul plat şi întări fesele şi picioarele. Are 99 de trepte şi realizează 50 de contracţii musculare pe secundă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×