Samsung Galaxy Note 8 vine la preț de Coreea de Nord, nu de Sud

7.942 ori
<b>Samsung Galaxy Note 8 vine la preț de Coreea de Nord, nu de Sud</b>Din partea celor de la VentureBeat sosesc astăzi informații despre prețul pe care Samsung îl va practica pentru phablet-ul Galaxy Note 8 care aparent se lansează comercial în septembrie. Aflăm că terminalul ar putea fi vândut pentru suma de peste

Anul trecut în septembrie circulau zvonuri că Samsung se va revanşa în stil mare faţă de cei care au cumpărat un Note 7 şi faţă de consumatori în general şi ca atare Note 8 ar urma să aibă un preţ un pic mai accesibil. Perspectiva pare să fi dispărut, iar cele mai noi scăpări îi asociază un preţ de peste 1000 de euro.

E drept că preţurile speciale şi reducerile menţionate mai sus se aplică celor care au luat un Note 7, deci nu tuturor consumatorilor, dacă se mai aplică şi acelea... Cei de la Venturebeat, care deseori au avut informaţii în premieră de la Evan Blass au aflat noua sumă, dar şi septembrie ca perioadă de punere în vânzare. Dacă este adevărată informaţia despre preţ, atunci acesta ar fi cel mai scump smartphone din istoria Samsung.

Galaxy Note 8 este aşteptat cu câteva premiere, precum scanner de amprente integrat în ecran (şanse mici de realizare), cameră duală (premieră pentru Samsung) şi sunt şanse să fie printre primele terminale cu procesor Snapdragon 836. Vom primi şi un nou stylus S-Pen şi eventual vedem saltul la rezoluţia 4K, evitat de Samsung până acum şi lăsat pe seama celor de la Sony.

De văzut şi cum va evolua Samsung Experience şi ce funcţii DeX Dock mai primim. V-aş întreba cum vi se pare preţul dar presimt răspunsuri de genul "mama lor de coreeni ********".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×