Tableta Huawei Honor X3 ar putea fi dezvăluită la CES 2016; device cu display QHD și procesor Kirin 950

724 ori
<b>Tableta Huawei Honor X3 ar putea fi dezvăluită la CES 2016; device cu display QHD și procesor Kirin 950</b>Am aflat deja prin intermediul analistului chinez Pan Jiutang despre posibilitatea ca Huawei să dezvăluie smartphone-ul P9 &icirc;n cadrul t&acirc;rgului CES 2016 ce are loc &icirc;n perioada 6-9 ianuarie. Pe l&acirc;ngă acest produs, se pare că...

Am aflat deja prin intermediul analistului chinez Pan Jiutang despre posibilitatea ca Huawei să dezvăluie smartphone-ul P9 în cadrul târgului CES 2016 ce are loc în perioada 6-9 ianuarie. Pe lângă acest produs, se pare că Huawei ne pregătește și debutul unei tablete, și nu orice tabletă, ci una high-end.

Este vorba despre Huawei Honor X3, tabletă ce ar putea sosi la pachet cu un display Quad HD, dar și cu un procesor HiSilicon Kirin 950. Detalii despre lansarea acestui device sosesc și astăzi prin intermediul unei invitații marca Huawei pentru un eveniment ce va avea loc chiar pe data de 5 ianuarie.

În imagine vedem o mică parte din carcasa acestei tablete, care potrivit unor scăpări anterioare ar sosi cu display de 6.2 inch. Vedem faptul că acest Honor X3 va sosi cu 4 GB memorie RAM + 64 GB de stocare, cu un chip grafic Mali-T880, dar și cu sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Interesant este faptul că Huawei Honor X2 vine cu display de 7 inch la ora actuală, iar o scădere a diagonalei până la 6.2 inch, ar transforma noul produs mai degrabă într-un phablet. Totuși, o imagine ajunsă anterior pe web ne prezintă o tabletă ceva mai mare, una de aproximativ 10 inch dacă nu greșesc.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×