Tableta Huawei MediaPad M3 e premiată la IFA 2016 pentru sistemul audio şi tehnologiile sale multimedia

915 ori
<b>Tableta Huawei MediaPad M3 e premiată la IFA 2016 pentru sistemul audio şi tehnologiile sale multimedia</b>Nu ştiu dacă aţi fost atenţi la diferitele materiale redactate cu privire la tableta Huawei MediaPad M3, dar ne-am declarat încântaţi de produsul anunţat la IFA 2016. Colegul Alex îl numea în Mobicast chiar "device-ul care ar merita un premiu la IFA"..

Nu ştiu dacă aţi fost atenţi la diferitele materiale redactate cu privire la tableta Huawei MediaPad M3, dar ne-am declarat încântaţi de produsul anunţat la IFA 2016. Colegul Alex îl numea în Mobicast chiar "device-ul care ar merita un premiu la IFA" şi azi aflăm că el chiar a fost premiat. Device-ul evident, nu colegul…

Astfel, Huawei MediaPad M3 a primit 8 distincţii şi premii "Best of IFA" de la diferite organizaţii media. Noi am pus mâna pe acest model de tabletă la faţa locului, prin intermediul colegului Claudiu Sima şi am remarcat că avem de-a face cu un produs elegant şi cu capacităţi media deosebite. Nu în fiecare zi vezi o tabletă cu acustica Harman Kardon şi căşti AKG.

Huawei MediaPad M3

Revenind la distincţii, tableta a primit titlul de "Top Picks 2016" de la publicaţia britanică Tech Advisor/PC Advisor, dar şi premiul "IFA 2016 Top Picks" de la Android Central. Apoi Tom's Guide i-a acordat titlul de "Best of IFA 2016", menţionând că difuzoarele sale sunt cele mai bune auzite vreodată pe o tabletă. Inginerii Harman Kardon garantează pentru calitatea acusticii de pe produs, iar AKG a creat o pereche specială de căşti pentru noul model.

MediaPad M3 ar trebui să debuteze pe piaţa în următoarele săptămâni, pornind de la preţul de 349 euro. Nici carcasa metalica unibody nu arată deloc rău aici, iar bateria de 11 ore sună excelent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×