CES 2016: Tableta Lenovo ThinkPad X1 este oficială; device cu display de 12 inch ce poate fi dotat cu proiector (Video)

894 ori
<b>CES 2016: Tableta Lenovo ThinkPad X1 este oficială; device cu display de 12 inch ce poate fi dotat cu proiector (Video)</b>Iată că lansările din perioada CES 2016 &icirc;ncep &icirc;ncă de astăzi, o zi &icirc;n care avem ocazia să aflăm mai multe despre tableta Lenovo ThinkPad X1. Acest device de 12 inch nu este doar o simplă tabletă, ci mai mult de at&acirc;t. Prin...

Iată că lansările din perioada CES 2016 încep încă de astăzi, o zi în care avem ocazia să aflăm mai multe despre tableta Lenovo ThinkPad X1. Acest device de 12 inch nu este doar o simplă tabletă, ci mai mult de atât. Prin intermediul unor porturi speciale, device-ul poate fi dotat cu o serie de module.

Printre acestea se află un modul proiector similar cu cel întâlnit pe tabletele Yoga, un altul ce vine cu o cameră foto 3D, dar și un modul tastatură qwerty prin care tableta se transformă într-un notebook veritabil. Lenovo ThinkPad X1 rulează sistemul de operare Windows 10, și vine la interior cu un procesor Intel Core M7.

De asemenea, Lenovo aduce pe această tabletă și un kickstand similar cu cel de pe Microsoft Surface 4, unul ce pare a fi destul de stabil la prima vedere. Ca dotări, vom primi un panou IPS de 12 inch cu rezoluție 2160 x 1440 pixeli, până la 16 GB memorie RAM, un port USB Type-C și până la 1 TB de stocare SSD.

Revenind la module, ni se dezvăluie că va exista și un modul de productivitate cu preț de 149 dolari ce va oferi până la 5 ore în plus de autonomie, dar și o serie de porturi adiționale. Modulul cu proiector va fi vândut la un preț de 279 dolari, în timp ce varianta cu senzor foto 3D va costa aproximativ 149 dolari.

În schimb, prețul tabletei Lenovo ThinkPad X1 va porni de la 899 dolari, device așteptat în magazine din februarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×