Tableta Huawei MediaPad T2 10.0 Pro e fotografiată hands-on înainte de anunţul la MWC 2016

951 ori
<b>Tableta Huawei MediaPad T2 10.0 Pro e fotografiată hands-on înainte de anunţul la MWC 2016</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urma aflăm că vom vedea o tabletă numită Huawei MediaPad T2&nbsp;la MWC 2016, prezentată &icirc;n cadrul evenimentului de azi. Acum, cu c&acirc;teva ore &icirc;nainte de eveniment vedem şi fotografii hands on cu acest...

Cu câteva zile în urma aflăm că vom vedea o tabletă numită Huawei MediaPad T2 la MWC 2016, prezentată în cadrul evenimentului de azi. Acum, cu câteva ore înainte de eveniment vedem şi fotografii hands on cu acest device, al cărui nume complet este Huawei MediaPad T2 10.0 Pro.

Sursa fotografiilor e una finlandeză, oricât de ciudat ar părea în relaţie cu un produs chinezesc. Observăm că noul venit are colţuri rotunjite, o carcasă ce pare fabricată din plastic şi o cameră principală cu blitz, ceva ce nu prea vedem la modelele cu diagonală de 10 inch. Acest model are multe dotări în comun cu tableta MediaPad M2, în afară procesorului.

Tableta Huawei MediaPad T2 10.0 Pro e fotografiată hands-on înainte de anunţul la MWC 2016

Astfel, Huawei MediaPad T2 10.0 Pro vine cu un chipset Snapdragon 615, slot microSD, 2 GB RAM şi 16 GB stocare. În spate se afla o cameră de 8 megapixeli, iar în faţă una de 2 MP. La bord mai găsim şi o baterie de 6660 mAh şi mă aştept să vedem şi LTE pe acest model.  Aflăm detalii despre preţ în câteva ore.

Huawei MediaPad T2 10.0 Pro din lateral

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×