Huawei Honor V8 este fotografiat cu o săptămână înainte de lansare; vedem senzorul foto dual

1.190 ori
<b>Huawei Honor V8 este fotografiat cu o săptămână înainte de lansare; vedem senzorul foto dual</b>Peste doar o săptămână vom avea parte de noi lansări de smartphone-uri, primul dintre acestea fiind uriașul phablet Xiaomi Mi Max. De asemenea, și rivalul Huawei pregătește un eveniment pentru aceeași zi de 10 mai, zi în care îl vom vedea pe Honor V8

Pentru data de 10 mai avem în program nu doar lansarea phablet-ului Xiaomi Mi MAX, ci și debutul smartphone-ului Huawei Honor V8 - primul terminal din portofoliul companiei chineze ce va sosi cu un display Quad HD. Cu doar o săptămână rămasă până la acest eveniment, astăzi telefonul se afișează din nou.

Cu toate că nu putem vedea întreg design-ul cum se întâmpla anterior grație documentelor de certificare TENAA, și materialul de astăzi sunt binevenite. Vedem o carcasă de protecție aplicată telefonului, dar camera foto duală, blițul dual-tone și telemetrul laser sunt lăsate la vedere - alături de scanner-ul de amprente situat mai jos.

Printre specificațiile lui Honor V8 avem un display de 5.7 inch, un procesor octa-core HiSilicon și 4 GB memorie RAM. Având la îndemână certificarea TENAA, am aflat și faptul că telefonul va fi disponibil în două versiuni, prima dintre acestea urmând a ne oferi o rezoluție FHD, o cameră frontală de 8 megapixeli și 32 GB de stocare.

Modelul premium dacă îi putem spune așa, vine cu display Quad HD (2560 x 1440 pixeli), cu 64 GB memorie internă și cu un modul foto dual format din două camere de 12 megapixeli. La fel ca în cazul lui Huawei P9, ne așteptăm la o serie de funcții mai speciale, un exemplu fiind posibilitatea de modificare a punctului de focus chiar și după realizarea fotografiilor.

Mai multe detalii despre Honor V8 și despre capabilitățile sale în materie de fotografiere, vom afla fix peste o săptămână.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×