Toate iPad-urile lansate până acum supuse unui test de viteză în tandem; Apar şi câteva surprize (Video)

1.085 ori
<b>Toate iPad-urile lansate până acum supuse unui test de viteză în tandem; Apar şi câteva surprize (Video)</b>Cu un presupus iPad Air 3 gata de lansare la primăvară şi iPad Pro fiind starul gamei de tablete de la Apple &icirc;n acest an, e cazul să facem o recapitulare a modelelor de la primul iPad &icirc;ncoace. Şi ce recapitulare poate fi mai bună...

Cu un presupus iPad Air 3 gata de lansare la primăvară şi iPad Pro fiind starul gamei de tablete de la Apple în acest an, e cazul să facem o recapitulare a modelelor de la primul iPad încoace. Şi ce recapitulare poate fi mai bună decât o comparaţie dintre toate modelele de tablete Apple?

Cei de la EverythingAppleProau realizat un test de viteză în tandem, pe care îl puteţi urmări în clipul de mai jos. De la primul iPad din 2010 şi până la iPad Pro, toate terminalele sunt incluse aici. 11 tablete în total, 4 dintre ele sunt modele Mini şi e remarcată o predilecţie spre device-uri de culoare albă a testerului, doar 2 fiind negre din 11.

Doar 3 modele au portul cel vechi, în vreme ce restul au porturi Lightning. Vedem muchii care s-au subţiat şi luminozitatea pare să fie satisfăcătoare şi pe modelele mai vechi. Primul test a fost cel de bootare, iPad Pro pornind primul, urmat de iPar Air 2, de iPad 3 şi iPad Mini 4. Pe locul 4 se afla iPad Air 1, dar surpriza vine de la primul iPad, care se află pe locul 5, depăşindu-l pe iPad Mini 3.

Toate iPad-urile lansate până acum supuse unui test de viteză în tandem; Apar şi câteva surprize (Video)

Codaşii au fost iPad Mini şi iPad 3. De remarcat că toate modelele sunt la cel mai nou firmware disponibil, în afară de primul iPad. A urmat apoi un teste GeekBench, cu un salt uriaş de la iPad Mini 1 la 2 şi apoi cu o evoluţie mai mai modestă în rezultate spre iPad Mini 4. Apoi la iPad-urile cele mari am văzut o dublare a scoruilor de la iPad 3 la iPad 4 şi de la iPad 4 la iPad Air, apoi de la iPad Air 2 la iPad Pro.

Cel mai zgomotos iPad a fost iPad Pro, cu peste 100 de decibeli, iar pe locul 2 a fost iPad 4, cu 98.8 decibeli. Vă recomand cu mare căldură să priviţi tot testul de mai jos.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×