Un muzician transformă cele mai celebre sonerii de telefon în muzică clasică (Video)

1.235 ori
<b>Un muzician transformă cele mai celebre sonerii de telefon în muzică clasică (Video)</b>Pe lângă logo mai există și o altă modalitate de a-ți da seama ce smartphone folosește o anumită persoană, acel detaliu fiind ringtone-ul inclus la pachet. Amintim sonerii celebre ca Marimba de pe iPhone, dar și celebrul Nokia Tune de pe telefoanele

Întotdeauna m-am întrebat dacă acea sonerie clasică de iPhone care se aude în filmele americane e un semn de mândrie pentru produsul lor sau pur şi simplu product placement... Auzind acele note obişnuite, dar şi alte sonerii e imposibil să nu întrebi cum ar sună ele interpretate sub formă de muzică clasică. Răspunsul îl primim mai jos.

În acest clip muzicianul Tony Ann oferă un aranjament de pian pentru cele mai celebre şi iconice sonerii din lume. Prima pe listă e Marimba, de pe iPhone, care evoluează într-o piesă ceva mai furtunoasă şi cu multă improvizaţie. Apoi îl avem şi pe Xylophone, tot de pe iPhone, pentru ca apoi să auzim şi acel "T Jingle" de la T-Mobile şi "Original Cingular" de la AT&T.

Toate sunt legate cu interludii asemenea unui medley şi evident nu se putea şi fără originala melodie Nokia, cu ceva mici artificii. "Samsung Tune" cred că nici nu l-aş fi recunoscut dacă nu era scris în dreptul său. Mai auzim şi sonerii de Sony Ericsson şi totul se încheie cu o mică improvizaţie. Luna trecută vedeam pe YouTube şi soneria lui Apple iPhone reinterpretată sub formă de heavy metal. 

Ce urmează acum? Muzica latino, hip hop?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×