Samsung Galaxy S7 Edge versus HTC 10 într-un test de viteză: gaming, încărcare aplicații şi altele (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.775 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Edge versus HTC 10 într-un test de viteză: gaming, încărcare aplicații şi altele (Video)</b>Vedem astăzi un test comparativ între Samsung Galaxy S7 Edge și HTC 10, două flagship-uri ce împart în mare același pachet. Avem 4 GB memorie RAM la bordul ambelor modele, un procesor Exynos 8890 pe modelul Samsung, respectiv un chip Snapdragon 820

După cum sunt sigur că ştiţi deja, HTC 10 s-a lansat în România în această săptămână şi ne frecam mâinile de nerăbdare să primim un astfel de device în teste. Între timp aruncăm o privire asupra unei comparaţii între flagshipul HTC şi Samsung Galaxy S7 Edge, realizată de YouTuberul XEETECHCARE. Hai să vedem cum stau cele două modele.

Reţineţi că e vorba aici despre un Galaxy S7 Edge cu procesor Exynos 8890, precum cel testat de noi, versus un HTC 10 cu procesor Snapdragon 820. Modelul Samsung booteaza mai rapid decât cel HTC şi are şi avantajul pornirii jocului Subway Surfers mai rapid după bootare decât rivalul taiwanez. Şi a doua aplicaţie de după bootare a pornit (cu foarte puţin timp) mai rapid pe S7 Edge faţă de HTC 10.

Asta nu înseamnă că telefonul HTC nu a avut propriile sale victorii. Spre exemplu acest model a pornit aplicaţia Google Play Store mai rapid, dar şi jocul GTA: San Andreas. Şi pornirea clipurilor video pe YouTube a mers mai rapid pe HTC 10, iar la testul de browser, Galaxy S7 Edge a încărcat mai rapid o pagină în Chrome totuşi.

 

Testerul a observat şi că HTC 10 se încălzeşte mai mult decât cel Samsung de-a lungul acestor probe. Aplicatiia Camera a pornit mai rapid pe modelul Samsung, iar HTC 10 a avut parte şi de un bug, neputând reveni la jocul GTA din zona de multitasking. În general Galaxy S7 Edge pare a fi câştigat bătălia, dar e vorba aici de o unitate de test a smartphone-ului HTC, deci suntem rezervaţi cu privire la verdict.

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×