Zvonuri despre tablete Nokia: terminale cu ecran mare și tehnologie Zoom, diagonale de 8.5 sau 10.5 inch și multe altele!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.239 ori
<b>Zvonuri despre tablete Nokia: terminale cu ecran mare și tehnologie Zoom, diagonale de 8.5 sau 10.5 inch și multe altele!</b>Astăzi avem nu un zvon despre o tabletă Nokia, ci o colecție de zvonuri, care fac referire la diagonale, materiale de fabricație și alte aspecte ale acestor device-uri. Evident trebuie privite cu precauție aceste informații, deoarece nu avem o...

Astăzi avem nu un zvon despre o tabletă Nokia, ci o colecție de zvonuri, care fac referire la diagonale, materiale de fabricație și alte aspecte ale acestor device-uri. Evident trebuie privite cu precauție aceste informații, deoarece nu avem o sursă clară și sigură.

Aflăm în primul rând ca măcar una dintre tabletele Nokia va avea tehnologie Zoom la bord, adică o cameră performantă. Mai descoperim și că finlandezii ar pregăti o tabletă de 10.5 inch, cu grosime de 8.5 mm și o tabletă de 8.5 inch, ambele disponibile în culori vii. Ambele modele sunt fabricate din aluminiu și ar urma să facă parte din gama Zoom, care include și telefoane și tablete cu camere bune.

Apoi primim și câteva informații despre noi telefoane, cum ar fi Lumia 525, dotat cu ecran de 4.5 inch, Lumia 625, cu ecran de 4.6 inch și Lumia 725 care face trecerea la 5 inch. Intrăm în teritoriul phableturilor cu Lumia 825 și o diagonală de 5.2 inch, în vreme ce Lumia 926 aduce un ecran de 5.5 inch.

în cele din urmă în 2014 Nokia va trece granița phableturilor în zona de 6-7 inch. Cât la sută din aceste informații este real și cât fabulație?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×