Moto X din nou pe web, În imagini cu panoul sau frontal

1.049 ori
<b>Moto X din nou pe web, În imagini cu panoul sau frontal</b>E la modă ca panoul frontal al unui telefon mobil nelansat încă să ajungă pe web și am văzut asta întâmplându-se în cazul lui iPhone 5S, Xiaomi Mi3 și chiar Galaxy Note III. Ei bine, astăzi i-a venit rândul lui Moto X, pe care îl putem...

E la modă ca panoul frontal al unui telefon mobil nelansat încă să ajungă pe web și am văzut asta întâmplându-se în cazul lui iPhone 5S, Xiaomi Mi3 și chiar Galaxy Note III. Ei bine, astăzi i-a venit rândul lui Moto X, pe care îl putem admira mai jos... parțial cel puțin.

S-a vorbit foarte mult în ultimele zile despre Moto X, de când Motorola a decis să îl promoveze cu o reclamă în revistele americane, una care promite "personalizare" și "asamblarea în SUA". Cu doar 2 zile în urma vedeam și câteva variante de carcase colorate ale acestui terminal și primeam informații că terminalul va ieși în evidență doar prin posibilitatea de a schimba carcase.

Moto X

Telefonul made in USA are un panou frontal care mă face să mă gândesc puțin la Galaxy S4 și remarc aici prezența unor margini foarte subțiri ale ecranului. Specificațiile handsetului s-au schimbat din nou și acum se vorbește despre un procesor dual core Snapdragon S4 Pro de 1.7 GHz, un display HD de 4.7 inch și zvonurile mentioneaza o lansare în dată de 11 iulie.

Motorola Moto X

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×