Blitz Brigade Review: un FPS online de la Gameloft care distrează și e gratuit (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.847 ori
<b>Blitz Brigade Review: un FPS online de la Gameloft care distrează și e gratuit (Video)</b>Genul de FPS multiplayer online nu a fost suficient exploatat pe Android, deși pe iOS am găsit câteva titluri interesante din această categorie. Un exponent al genului este și Blitz Brigade, pe care ni-l propune Gameloft sub formă de titlu...

Genul de FPS multiplayer online nu a fost suficient exploatat pe Android, deși pe iOS am găsit câteva titluri interesante din această categorie. Un exponent al genului este și Blitz Brigade, pe care ni-l propune Gameloft sub formă de titlu disponibil gratuit.

L-am testat pe Samsung Galaxy S4 și acest joc ne oferă o experiență tipică unui FPS, dar cu o grafică în stilul desenelor animate. Astfel, el aduce mai degrabă cu Team Fortress 2, decât cu un titlu din seria NOVA. Jocul a fost lansat cu doar câteva săptămâni în urmă și este un FPS bazat pe lucrul în echipă. Personajele sunt împărțite în clase, iar Blitz Brigade se axează pe multiplayer, latura single player fiind acoperită doar de misiuni de antrenament.

Sesiunea de multiplayer se va desfășura în bătălii de tip 6 contra 6 sau 4 contra 4 și veți avea gameplay de tip capture the flag, deathmatch sau domination. Jocul este unul de tip freemium, astfel că dacă vreți anumite arme speciale sau upgrade-uri va trebui să plătiți bani reali și veți avea și un avantaj în fața inamicilor reali.

Blitz Brigade

în acest titlu avem parte de auto aim, o grafică foarte arătoasă (cu câteva setări speciale pentru terminalele mai slab dotate) și personaje amuzante care amintesc de caricaturi ale luptătorilor din marile războaie ale omenirii. Gameplay-ul este foarte rapid, puteți conduce și vehicule, inclusiv un jeep, elicopter și tanc sau puteți fi enervantul sniper.

Blitz Brigade

Jocul se conectează relativ rapid la o sesiune multiplayer și am apreciat faptul că nivelele sunt foarte vaste, atât de vaste încât vă veți pierde în ele ușor. Un super shooter care vă va distra de minune, Blitz Brigade primește de la noi o notă de 9 din 10. îl descărcați de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Puteți afla prețul actualizat al telefonului de aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×