10 milioane de unităţi Galaxy S7 ar fi fost livrate în martie, depăşind predicţiile experţilor

899 ori
<b>10 milioane de unităţi Galaxy S7 ar fi fost livrate în martie, depăşind predicţiile experţilor</b>&Icirc;ncă de la &icirc;nceputul precomenzilor pentru Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge s-a remarcat un interes sporit al publicului pentru noile modele, faţă de cele de anul trecut. Nu ca acelea nu ar fi avut succes, dar cumva tentaţia pentru gama...

Încă de la începutul precomenzilor pentru Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge s-a remarcat un interes sporit al publicului pentru noile modele, faţă de cele de anul trecut. Nu ca acelea nu ar fi avut succes, dar cumva tentaţia pentru gama S7 a fost mai mare, lucru care acum se reflectă în livrări peste aşteptări.

Analişti şi experţi ai pieţei tech/mobile estimează că Samsung ar fi livrat aproape 10 milioane de unităţi S7 în luna martie, depăşind aşteptările lor. A trecut deja o lună de când se vinde noul flagship şi încă nu avem un număr oficial de modele vândute. Estimarea iniţială era de 7 milioane de unităţi, dar acum se vorbeşte despre 10 milioane.

Săptămâna trecută acţiunile Samsung au crescut cu 2.4%, în urma predicţiilor pozitive ce au început să apară. La debutul lui S7 analiştii erau precauţi, pe fondul unei cereri în scădere pentru handseturile premium. În plus, noul model de telefon nu realiza salturi uriaşe faţă de excelentul Galaxy S6 de anul trecut. Samsung a avut o abordare strategică interesantă, lansând flagshipul din 2016 cu o lună mai devreme decât cel din 2015, pentru a anticipa eventuale noi produse ale rivalilor, mai ales cele Apple.

Deocamdată Samsung refuza să comenteze pe tema unităţilor livrate, dar având în vedere că tocmai s-a încheiat un trimestru, tind să cred că vom vedea cifre oficiale cât de curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×