Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition acum la QuickMobile; telefon lansat în doar 2016 unități

3.623 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition acum la QuickMobile; telefon lansat în doar 2016 unități  </b>Pe data de 8 iulie cei de la Samsung anunțau lansarea oficială a smartphone-ului Galaxy S7 Edge într-o versiune exclusivă ce va fi pusă în vânzare în doar 2016 unități. Este vorba despre modelul numit Olympic Edition ce promovează Jocurile Olimpice din Ri

În prima săptămâna a acestei luni, producătorul sud-coreean Samsung a anunțat lansarea unei ediții limitate pentru smartphone-ul Galaxy S7 Edge, și anume versiunea Olympic Edition. După cum vă informam printr-un articol la acea vreme, doar 2016 unități aveau să fie puse în vânzare, detaliu ce ne indica din start faptul că avem de-a face cu un smartphone nu tocmai accesibil pentru orice buzunar.

Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition

De astăzi, modelul de față este inclus și în oferta QuickMobile - retailer ce afișează un preț de 4.799 lei. Modificările aduse variantei standard de S7 Edge sunt reprezentate doar de către o nouă paletă de culori, și de elemente extra cum este cazul logo-ului Olimpiadei din Rio ce este plasat pe spatele dispozitivului. Avem totodată și o serie de teme în ton cu evenimentul sportiv, ce sunt incluse la pachet.

Vă amintim că telefonul vine cu display Super AMOLED de 5.5 inch și rezoluție QHD, cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și cu 4 GB memorie RAM. Primim o cameră foto principală de 12 megapixeli cu deschidere f/1.7, un senzor frontal de 5 megapixeli și un scanner de amprente. Această ediție limitată a phablet-ului Samsung Galaxy S7 Edge poate fi găsită pe site-ul quickmobile.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×