Samsung Galaxy S7 Olympic Edition apare într-o imagine oficială, cu inele olimpice, accente albastre

1.776 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Olympic Edition apare într-o imagine oficială, cu inele olimpice, accente albastre</b>Zvonuri despre existența unei versiuni speciale Samsung Galaxy S7 Edge dezvoltată pentru Jocurile Olimpice din Rio, au circulat pe web acum mai bine de o lună. Astăzi asociem și o imagine acestui produs, iar din câte putem remarca avem parte de un telefon

Pe lângă EURO 2016, evenimentul sportiv al verii e cu siguranţă Olimpiada de la Rio, care debutează în august. Era de aşteptat ca marile companii tech să se implice, prin sponsorizări şi variante special branduite cu ocazia jocurilor, cum e şi cazul celei de mai jos. Samsung ar fi pregătit astfel un Galaxy S7 special pentru Olimpiadă.

Zvonuri despre un astfel de device apăreau încă din primăvara, iar acum avem şi o imagine cu iz oficial pentru a confirma terminalul. Observăm accente aurii în zona difuzorului pentru convorbiri şi a butonului Home, dar şi accente albastre la cameră şi scannerul de puls/blitz. În plus inelele olimpice sunt imprimate cu albastru pe spatele handsetului.

În rest dotările rămân standard, de la procesorul Snapdragon 820 la camera de 12 megapixeli, cei 4 GB RAM şi carcasa rezistentă la apă şi praf sau ecranul Quad HD. La toate evenimentele sportive unde s-a implicat Samsung, atleţii sau sportivii au primit telefoane ale sud coreenilor, odată cu premii, medalii sau eventual chiar la începutul ceremoniilor.

Nu e exclus să se întâmple la fel şi acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×