10 procente din retailerul evoMAG.ro preluat de distribuitorul Mida Soft

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 999 ori
<b>10 procente din retailerul evoMAG.ro preluat de distribuitorul Mida Soft</b>Mida Soft Business, distribuitor de echipamente IT&C a preluat luna trecută un pachet de 10% din acțiunile retailerului evoMAG.ro, care intră astfel într-o nouă etapă a evoluției sale. Acțiunile sunt preluate de la compania Evolution Prest...

Mida Soft Business, distribuitor de echipamente IT&C a preluat luna trecută un pachet de 10% din acțiunile retailerului evoMAG.ro, care intră astfel într-o nouă etapă a evoluției sale. Acțiunile sunt preluate de la compania Evolution Prest Systems, care controlează retailerul online evoMAG.ro.

Compania Mida Soft Business a înregistrat în 2013 afaceri de 6.4 milioane de euro și profit net de 500.000 de euro, având un număr mediu de 13 angajați. evoMAG.ro a avut anul trecut afaceri de 14.5 milioane de euro, o creștere cu 28% față de anul precedent, la care au contat foarte mult vânzările de ceasuri și aportul vânzărilor crescute de sărbători și de Black Friday. Mida Soft Business este înființată în 2003 și deținută de către Daniel Moruz și Florentina Moruz.

evoMAG.ro este unul dintre retailerii de top de la noi, care în ultimele luni a avut parte de o mutare importantă a sediului în zona Mihai Bravu din Bucuresti, unde activează acum. Retailerul vinde peste 120.000 de produse IT&C, electrocasnice, auto și de îngrijire personală. Compania a fost pornită în 2005 și îl are pe Mihai Pătrașcu ca director general și proprietar. în 2013 numărul de angajați era de 70.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×