Luna septembrie vine cu reduceri consistente din partea unui retailer chinez; prețuri de la 0.01 dolari începând din 12 septembrie!

1.049 ori
<b>Luna septembrie vine cu reduceri consistente din partea unui retailer chinez; prețuri de la 0.01 dolari începând din 12 septembrie!</b>Toamna începe încet-încet să-și intre în drepturi, iar după cum bine știți această perioadă este caracterizată și de numeroase promoții precum cele Back to School. Există totuși și alte campanii speciale precum cea organizată de către GearBest în perioada

Încet-încet, toamna își intră în drepturi și ca de fiecare dată acest anotimp este caracterizat de numeroase campanii speciale de reduceri precum cele Back to School ce a invadat și mediul online românesc. Avem și asemenea promoții mai atractive din partea retailerilor chinezi ce aduc reduceri pentru o gamă variată de produse, de la smartphone-uri, tablete, și până la gadget-uri foarte inedite.

Reduceri flash

GearBest.com este unul dintre acești retaileri care va desfășura o asemenea campanie de reduceri în perioada 12 - 17 septembrie. În prim-plan se află aici produsele ale căror preț pornesc de la doar 0.01 dolari, dar și acele coduri speciale ce ne aduc discount-uri de 9% pentru smartwatch-uri, 12% pentru smartphone-uri, respectiv 10% pentru echipamente destinate automobilelor. Promoția de față este una ce merită a fi luată în calcul, și asta pentru că avem atât prețuri foarte bune, cât și numeroase produse din care putem alege.

Xiaomi Redmi Note 4

Pe parcursul acestor 6 zile vom avea beneficia și de reduceri flash pentru unele dintre cele mai populare produse, ba chiar și pentru modele recent lansate pe piață. Un exemplu potrivit este phablet-ul Xiaomi Redmi Note 4 în varianta de 64 GB ce va putea fi achiziționat pentru suma de doar 209.99 dolari ~ adică aproximativ 830 lei. Vor fi disponibile doar 100 unități la acest preț, așa că trebuie să fiți cu ochii pe site-ul retailerului în momentul în care se va da startul vânzărilor.

Xiaomi Air 12

După cum menționam și mai sus, avem chiar și produse recent lansate pe piață în oferta retailerului GearBest.com precum este notebook-ul Xiaomi Air 12 - model cu display IPS de 12.5 inch, procesor dual-core Intel Core m3-6Y30, 4 GB memorie RAM și cu un SSD de 128 GB. Avem acustică AKG, conectivitate Bluetooth 4.1, un port HDMI și sistemul de operare Windows 10 preinstalat pe dispozitiv.

Prețul acestui laptop este de 589.99 dolari, și va fi la rândul său disponibil în doar 100 unități. Oferta GearBest mai include și camere video de acțiune ce pot filma la rezoluție 4K, drone, imprimante 3D, seturi VR și desigur numeroase tablete, smartphone-uri și ceasuri inteligente. Pe toate le puteți găsi aici în perioada 12 - 17 septembrie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×