1Gbps este conexiunea broadband promisa de Google

Autor:  | Publicat în:  Google 1.071 ori
<b>1Gbps este conexiunea broadband promisa de Google</b>Google promite de ceva vreme ca va intra pe piata retelelor broadband si iata ca discutiile pe acest subiect au inceput din nou. Aparent, gigantul motoarelor de cautare ar intentiona sa construiasca la Universitatea Stanford o retea broadband care va...

Google promite de ceva vreme ca va intra pe piata retelelor broadband si iata ca discutiile pe acest subiect au inceput din nou. Aparent, gigantul motoarelor de cautare ar intentiona sa construiasca la Universitatea Stanford o retea broadband care va furniza viteze de pana la 1Gbps.

Intelegerea dintre Google si Stanford a fost deja confirmata si proiectul va incepe prin construirea unei retele experimentale in campusul universitatii. Ea va furniza o conexiune ultra-rapida celor 850 de case din zona, iar realizarea unei retele mai complexe va demara in 2011.

Daca vreti sa vedeti ce inseamna cu adevarat viteze incredibile de conexiune, aveti o sansa de a va inscrie la Stanford pana pe 15 noiembrie, evident daca notele sunt destul de bune. Cu o astfel de retea la indemana, cine stie ce proiecte asemenea lui Facebook vor mai aparea in campusul universitatii?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×