Yahoo! Messenger vine cu functie de apelare video pe Android

3.322 ori
<b>Yahoo! Messenger vine cu functie de apelare video pe Android</b>Avalansa de aplicatii pentru Android continua, de aceasta data cu o varianta noua de Yahoo Messenger, care suporta apelare video. Aflat in versiune beta (v 1.1.0.3677), softul este disponibil pentru download aici si aflam ca aplicatia functioneaza chiar...

Avalansa de aplicatii pentru Android continua, de aceasta data cu o varianta noua de Yahoo Messenger, care suporta apelare video. Aflat in versiune beta (v 1.1.0.3677), softul este disponibil pentru download aici si aflam ca aplicatia functioneaza chiar si pe handseturile care dispun doar de o singura camera. Puteti descarca si un addon "Voice and video" de aici.

In plus, terminalele cu 2 camere, vor inregistra si sursa imaginii capturate. Yahoo Messenger, in noua versiune Android nu sta prea bine la capitolul compresie a imaginii transmise, fie ca e vorba de conexiuni 3G sau WiFi. In schimb, imaginile primite arata foarte bine, iar o alta problema este imposibilitatea de a folosi Messenger in modul "Invisible", deoarece aplicatia va va pune automat "Available".

Retineti si ca puteti apela video doar un terminal care suporta aceasta functie, iar daca folositi un PC cu OS Windows XP, Vista sau Win 7, trebuie sa fiti la zi cu versiunea de Yahoo Messenger. Un plus este faptul ca puteti apela utilizatorii de iPhone 3GS si iPhone 4, dar deocamdata nu puteti realiza o convorbire video cu un utilizator Mac OS X.

Yahoo! Messenger suporta acum apelare video si pe Android

Printre modelele cu suport pentru functia video a lui Yahoo Messenger se numara Motorola Droid, HTC HD2 (cu Android la bord), Samsung Galaxy S si HTC Desire. Mai multe detalii aflati de pe XDA Developers .

Yahoo! Messenger suporta acum apelare video si pe Android

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×