5 milioane de iPhone 5 În 3 zile

Autor:  | Publicat în:  Apple 884 ori
<b>5 milioane de iPhone 5 În 3 zile</b>Dacă ați urmărit lansarea iPhone 5 și reacțiile de după sunteți la curent cu discuțiile din social media românească (twitter, facebook, comentariile de pe bloguri / site-uri), iPhone 5 era un fel de decepție, dar Apple și-a făcut temele bine...

Dacă ați urmărit lansarea iPhone 5 și reacțiile de după sunteți la curent cu discuțiile din social media românească (twitter, facebook, comentariile de pe bloguri / site-uri), iPhone 5 era un fel de decepție, dar Apple și-a făcut temele bine și asta se vede în numărul de telefoane comercializate.

Au dat un comunicat de presă și ne informează că s-au vândut 5 milioane de telefoane în 3 zile, 2 milioane la precomandă în prima zi de disponibilitate.

Și statistică ce poate vi se pare interesantă:

  • iPhone 4 s-a vândut în 1.7 milioane;
  • iPhone 4S în 4 milioane unități;
  • iPhone 5 în aceeași perioadă de timp s-a dus spre 5 milioane și se spune că ar atinge 8 milioane unități până la final de septembrie.

iPhone 5 s-a lansat pe 21 septembrie în: SUA, Canada, Franța, Germania, Hong Kong, Japonia, Singapore, Marea Britanie. Din 28 septembrie debutează în alte 22 de state: Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Ungaria, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția.

România se bănuiește că ar intra în al treilea val de prin octombrie, îl puteți însă cumpăra deja de la QuickMobile.ro, care l-au adus neoficial în țară.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×