Apple, upgrade major de iPhone doar o dată la 3 ani și versiune de bază începând cu 32GB stocare

1.706 ori
<b>Apple, upgrade major de iPhone doar o dată la 3 ani și versiune de bază începând cu 32GB stocare</b>Apple ar putea opta pentru un ciclu de upgrade pentru terminalele iPhone de 3 ani şi nu 2 ca până acum. În mod tradiţional primeam o generaţie de iPhone, apoi o actualizare cu particula "S" în coada care păstra scheletul modelului iniţial şi adăuga..

Apple ar putea opta pentru un ciclu de upgrade pentru terminalele iPhone de 3 ani şi nu 2 ca până acum. În mod tradiţional primeam o generaţie de iPhone, apoi o actualizare cu particula "S" în coada care păstra scheletul modelului iniţial şi adăuga doar câteva modificări, în special de cameră. Acum am putea vedea două generaţii de actualizări şi abia apoi o nouă versiune.

Totul ar fi pornit de la faptul că în 2017 se împlinesc 10 ani de când s-a lansat primul iPhone şi Apple ar dori să aniverseze acel moment cu o versiune specială. Astfel, iPhone 7 din acest an va fi la rândul său o versiune a lui iPhone 6, ceva mai însemnată totuși decât iPhone 6S, dar tot un upgrade pe acelaşi schelet. Practic primim un nou format pentru benzile de antene, se renunţa la jackul audio, vedem un nou CPU şi îmbunătăţiri aduse camerei.

Se discută şi despre 32 GB stocare pentru varianta de bază a acestui handset, iar în 2017, ei bine de abia atunci se va produce marele salt. Atunci am putea asista la debutul unui iPhone cu ecran OLED, cu muchii curbate eventual, o cameră complet nouă, eventual cea duală dacă nu se lansează pe iPhone 7 Plus în acest an.

Problema ar fi că va trebui să aşteptăm apoi până în 2020 pentru un salt nou de tehnologie. Apple ar fi luat această decizie de lungire a ciclului de upgrade văzând că tehnologia smartphone modernă nu evoluează destul de rapid.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×