Câteva dintre funcțiile lui Windows Phone 8.2 dezvăluite de un angajat Microsoft

1.636 ori
<b>Câteva dintre funcțiile lui Windows Phone 8.2 dezvăluite de un angajat Microsoft</b>Deși sistemul de operare Windows Phone 8.1 de-abia a fost lansat, iată că zvonurile cu privire la următorul update încep deja să iși facă apariția pe web. De curând, un utilizator al platformei Reddit afirmă că update-ul Windows Phone 8.2 este...

Deși sistemul de operare Windows Phone 8.1 de-abia a fost lansat, iată că zvonurile cu privire la următorul update încep deja să iși facă apariția pe web. De curând, un utilizator al platformei Reddit afirmă că update-ul Windows Phone 8.2 este deja în curs de dezvoltare.

Acest utilizator pare a fi un angajat Microsoft, care astfel a reușit să obțină informațiile despre noua actualizare. Potrivit acestuia, WP 8.2 va aduce suport pentru mai multe servicii de apeluri video și o funcție prin care prietenii apropiați și membrii familiei vor putea comunica prin mesaje text chiar dacă telefonul este setat pe modul “Nu deranjați”.

Totodată, aflăm că această actualizare va permite utilizatorilor să schimbe aplicația de mesagerie standard, și faptul că o aplicație Facebook pentru WP este în curs de dezvoltare. Această nouă versiune ar putea fi anunțată în următoarele 8-10 luni, inteval de timp în care bursa zvonurilor se va deschide din nou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×