5 telefoane Android lansate de Qualcomm

Autor:  | Publicat în:  Google 1.031 ori
<b>5 telefoane Android lansate de Qualcomm</b>Qualcomm se "napusteste" asupra platformei Android, anuntand nu mai putin de 5 smartphone-uri bazate pe acest sistem de operare, pentru anul 2009. Anuntul acestora reprezinta o mutare logica, cel putin din punct de vedere financiar, de vreme ce...

Qualcomm se "napusteste" asupra platformei Android, anuntand nu mai putin de 5 smartphone-uri bazate pe acest sistem de operare, pentru anul 2009.

Anuntul acestora reprezinta o mutare logica, cel putin din punct de vedere financiar, de vreme ce telefoanele Android vor include oricum chipseturi produse de Qualcomm. Hardware-ul prezent pe acest noi smartphone-uri va aminti de specificatiile unui iPhone, la un pret mult mai mic decat cel al handsetului produs de Apple. Sayeed Choudhury, product manager la capitolul system software in cadrul Qualcomm a declarat ca producatorul de chipuri lucreaza cu OEM-uri pentru a lansa telefoanele Android.

Aflam de asemenea ca Google a dus la un nou nivel ceea ce Apple a creat si vom vedea numeroase functii avansate pe smartphone-uri cu preturi competitive, ce vor detrona faimosul iPhone. Deja am vazut Google Android fiind testat pe numeroase HTC-uri, sau alte terminale, prin intermediul unor emulatoare. Oare cate dintre cele 5 smartphone-uri vor fi produse de HTC si cate de Samsung, de vreme ce ambele companii si-au anuntat implicarea in proiectul Google Android?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×