Samsung V820L, telefonul care implementeaza televiziunea mobila in Brazilia

1.889 ori
<b>Samsung V820L, telefonul care implementeaza televiziunea mobila in Brazilia</b>In cazul in care aveti 904 dolari de cheltuit si va aflati in zona Sao Paulo, Belo Horizonte sau Rio de Janeiro din Brazilia, puteti achizitiona un performant telefon 3G produs de Samsung. Modelul V820L este un handset 3G dotat cu Bluetooth, camera de 2...

In cazul in care aveti 904 dolari de cheltuit si va aflati in zona Sao Paulo, Belo Horizonte sau Rio de Janeiro din Brazilia, puteti achizitiona un performant telefon 3G produs de Samsung.

Modelul V820L este un handset 3G dotat cu Bluetooth, camera de 2 megapixeli, slot pentru carduri microSD si o camera secundara pentru videoconvorbiri. Atuul sau principal este suportul pentru televiziune digitala in spectrul ISDB-T specific Braziliei. Display-ul acestui Samsung are o diagonala de 2.6 inch si va fi perfect pentru fanii telenovelelor "made in Brazilia". Problema sa principala este pretul, care va fi cu siguranta mai mic odata cu implicarea operatorilor in procesul de distributie a terminalului.

O alta problema vine din acoperirea limitata a serviciilor de televiziune mobila, in Brazilia, dar, conform analistilor reteaua este in plina dezvoltare, astfel ca pana ce telefonul va ajunge la un pret rezonabil, infrastructura va fi pregatita. Pana atunci, optam pentru telefoane "made in China", sub 300 de dolari, cu suport pentru televiziune mobila si receptie de calitate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×