500 de milioane de aplicatii descarcate prin Apple App Store

Autor:  | Publicat în:  Apple 972 ori
<b>500 de milioane de aplicatii descarcate prin Apple App Store</b>Apple a anuntat recent ca au fost descarcate 500 de milioane de aplicatii prin App Store, acestea avand o medie a pretului de 1.99 dolari. Profitul este enorm pentru compania lui Steve Jobs, dar retineti si ca multe dintre softuri sunt gratuite. Numarul...

Apple a anuntat recent ca au fost descarcate 500 de milioane de aplicatii prin App Store, acestea avand o medie a pretului de 1.99 dolari. Profitul este enorm pentru compania lui Steve Jobs, dar retineti si ca multe dintre softuri sunt gratuite.

Numarul total de aplicatii disponibile prin App Store este acum de peste 15.000, o suma impresionanta, neegalata de alte platforme. Cel putin Android se afla cu siguranta cu mult in urma, dar pe masura ce telefoanele dotate cu acest OS sunt tot mai populare, iar developerii se adapteaza la cerintele platformei, Android Market va beneficia de un numar tot mai mare de softuri.

Sa nu uitam ca si producatorul terminalelor BlackBerry, RIM pregateste propriul "App Store", ca si Palm, care va produce aplicatii pentru noua platforma webOS. Este de admirat ce a reusit sa faca Apple cu acest App Store si felul in care a convins developerii sa ii sustina initiativa, postand zilnic noi programe.

Sursa: Intomobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×