Nokia India lanseaza aplicatii gratuite pentru telefonul 5800 Xpressmusic

2.947 ori
<b>Nokia India lanseaza aplicatii gratuite pentru telefonul 5800 Xpressmusic</b>Nokia India a lansat recent o serie de aplicatii gratuite pentru telefonul 5800 Xpressmusic, care cunoaste succesul pe toate pietele pe care a fost lansat. Printre aplicatii se numara SMS Timer si Smart Guard, care functioneaza pe toate modelele 5800, in...

Nokia India a lansat recent o serie de aplicatii gratuite pentru telefonul 5800 Xpressmusic, care cunoaste succesul pe toate pietele pe care a fost lansat.

Printre aplicatii se numara SMS Timer si Smart Guard, care functioneaza pe toate modelele 5800, in vreme ce Marble Maze, Wave Secure, Touch Card Match si Touch Maneuver sosesc cu restrictii regionale, fiind disponibile doar pentru cei ce folosesc o cartela India SIM. Cateva dintre aceste aplicatii, plus altele vor fi disponibile si in Hong Kong.

Daca va intrebati ce fac mai exact aceste aplicatii, aflati ca SMS Timer va permite sa programati trimiterea de mesaje SMS/MMS la o anumita data si ora, o functie ideala pentru zilele de nastere si sarbatori. Smart Guard va va proteja informatiile personale, atat cele din memoria interna a telefonului, cat si cele de pe cardul de memorie, ele putand fi vizualizate doar de catre detinatorul unei parole.

Marble Maze este un joc tip labirint, care se bazeaza pe senzorul de orientare al telefonului. In joc veti controla o minge printr-un labirint miscand handsetul si incercand sa atingeti o anumita tinta. Pentru mai multe detalii despre aplicatii si pentru descarcarea acestora, accesati aceasta adresa.

Sursa: Allaboutsymbian.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×