Carte de telefon, acum si pentru numerele de telefon mobil; Disponibila pe Internet din aceasta toamna

Autor:  | Publicat în:  ANRCTI 3.086 ori
<b>Carte de telefon, acum si pentru numerele de telefon mobil; Disponibila pe Internet din aceasta toamna</b>Celebra publicatie Pagini Aurii are toate motivele sa traga pe dreapta si sa fie inlocuita cu o varianta virtuala, ba chiar una mai complexa si care sa includa toate numerele de telefon mobil. Baza de date va fi publicata pe Internet in data de 31...

Celebra publicatie Pagini Aurii are toate motivele sa traga pe dreapta si sa fie inlocuita cu o varianta virtuala, ba chiar una mai complexa si care sa includa toate numerele de telefon mobil.
Baza de date va fi publicata pe Internet in data de 31 octombrie 2009 si va contine numerele de telefon ale tuturor posesorilor de telefoane mobile, plus datele de identificare ale acestora.
 
Retineti totusi ca va trebui sa va dati acordul, daca doriti sa apareti in aceasta baza de date. ANC va organiza o licitatie in vederea numirii unui furnizor ce va realiza noua "carte de telefon".
Dupa lansarea bazei de date online, ea va putea fi accesata pe Internet de catre orice persoana, gratuit si va include si numerele de fax, acolo unde este cazul.
 
Compania care va castiga licitatia va realiza si administra cartea virtuala de telefon, iar caietele de sarcini vor fi puse in vanzare la inceputul lunii februarie, urmand ca ANC sa evalueze ofertele in luna martie.
 
Sursa: ANRCTI.ro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×