Tableta Google Nexus amânată pentru iulie 2012 [zvon]

Autor:  | Publicat în:  Google 841 ori
<b>Tableta Google Nexus amânată pentru iulie 2012 [zvon]</b>Samsung Galaxy S III și tableta Nexus by Google sunt device-urile Andorid care stârnesc interes în prima parte a lui 2012. Galaxy S III ar trebui să meargă pe linia Galaxy S - Galaxy S II și este logic să te aștepți la un smartphone care să...

Samsung Galaxy S III și tableta Nexus by Google sunt device-urile Andorid care stârnesc interes în prima parte a lui 2012. Galaxy S III ar trebui să meargă pe linia Galaxy S - Galaxy S II și este logic să te aștepți la un smartphone care să stabilească un standard în domeniu.

Tableta Nexus este o noutate și nu știm nimic oficial ca și la SGS III. Fiecare își dă cu părerea și ne bazăm pe unele ipoteze de lucru. Se pare că tableta Nexus ar miza pe ideea Amazon cu Kindle Fire. Aduce un display de 7 inch, un preț de achiziție redus și o parte din monetizare se bazează pe Google Play - noul magazin de aplicații Android care va include mai mult content: filme, cărți, emisiuni. Pe viitor mă aștept ca Google Play și extensiile sale să fie aduse și în alte state, în afară de SUA.

Se vorbește de o colaborare între ASUS și Google pentru tableta Nexus. Se vehiculează prețul de 249 dolari. Procesorul quad-core Tegra 3 se pare că va fi implementat și Google și-ar dori un preț și mai bun - 149 dolari, o altă informație neverificată.

întârzierea tabletei Google Nexus ar fi dată și de interesul Google în a pune Android 5.0 pe device - un Android optimizat mai mult pentru tablete. Totuși, nu cred că vor pune Android 4.0 și pentru că ar trebui făcute o serie de ajustări.

Google trage tare și pentru că se vorbește de un iPad Mini cu display de 7.85 inch și rezoluție similară cu iPad 2 care va atenta direct la tabletele Android ieftine. Aștept cu interes tableta Nexus, dar dacă nu se va oferi acces direct la toate opțiunile Google Play și în țara noastră, va oferi o experiență trunchiată ca și Kindle Fire.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×