A Început Black Friday și pentru aplicațiile și jocurile iOS! Iată câteva oferte!

1.309 ori
<b>A Început Black Friday și pentru aplicațiile și jocurile iOS! Iată câteva oferte!</b>Trebuie sa aflati ca la nivel international Black Friday incepe pe 29 noiembrie, deci ofertele uriase apar vinerea viitoare. Pana atunci ne incalzim cu cateva reduceri speciale ale preturilor aplicatiilor si jocurilor din Apple App Store si Google Play...

Trebuie sa aflati ca la nivel international Black Friday incepe pe 29 noiembrie, deci ofertele uriase apar vinerea viitoare. Pana atunci ne incalzim cu cateva reduceri speciale ale preturilor aplicatiilor si jocurilor din Apple App Store si Google Play Store.

Iata o lista cu jocuri care va pot tenta pe iOS:

1) Combo Crew (gratuit, de la 2 dolari)

Acesta este un joc de lupte, care e inspirat din Street Fighter si Streets of Rage si are un control intuitiv: swipe pentru pumn sau picior, si apasare pe ecran pentru a contra, iar cu swipe cu doua degete faceti combo-uri speciale.

2) Tiny Troopers (gratuit, de la 1 dolar)

Daca vreti un joc 3D de strategie cu soldatei militari, atunci veti aprecia Tiny Troopers, care ofera 30 de misiuni impartite in 3 capitole. Puteti controla 3 soldati simultan, care vor excorta jurnalisti si vor distruge cladiri si unitati rivale.

3) Snailboy (gratuit, de la 2 dolari)

Snailboy este un puzzle platformer bazat pe fizica, care implica o grafica 3D atractiva, 45 de nivele amuzante... si un melc saltaret. Titlul arata foarte bine, iar melcul care sare din frunza in frunza e tare amuzant. Grafica aminteste de un titlu indie de Xbox, sincer.

4)  God of Blades (1 dolar, de la 3 dolari)

God of Blades este o aventura side scrolling cu 10 nivele cu grafica uimitoare, adaptata pentru ecranele Retina. Jocul e inspirat de muzica rock din anii 1970, jocurile RPG clasice si include si cinematice epice. Puteti debloca numeroase arme si puteri, iar bataliile se bazeaza pe fizica.

5) Soul Calibur (7 dolari de la 15)

Celebrul joc clasic de la Namco ofera 19 personaje, suport pentru grafica Retina si e un joc de lupte clasic, din genul lui Street Fighter si Tekken. Aveti un mod versus, unul contra timp, Survival si puteti exersa si combo-uri speciale. Puteti sa va luptati cu un amic via Bluetooth pe 2 device-uri diferite.

Acum asteptam o mutare si pe Google Play Store unde gasim cel putin o duzina de jocuri hit care ar merita reduceri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×