Apple iWatch ar putea fi fabricat din Liquidmetal, conform unor brevete

979 ori
<b>Apple iWatch ar putea fi fabricat din Liquidmetal, conform unor brevete</b>Zvonurile legate de Apple și Liquidmetal se repetă ciclic în fiecare an și iată-le că revin și acum. Liquidmetal e acel aliaj special pe care Apple îl folosește deocamdată doar la cheițele metalice pentru deschiderea sloturilor SIM de pe...

Zvonurile legate de Apple și Liquidmetal se repetă ciclic în fiecare an și iată-le că revin și acum. Liquidmetal e acel aliaj special pe care Apple îl folosește deocamdată doar la cheițele metalice pentru deschiderea sloturilor SIM de pe iPhone.

Ei bine se pare că firmă din Cupertino cercetează acum metode de a folosi aliajul pentru a crea componente folosind imprimarea 3D. O astfel de inițiativă a fost descoperită într-un brevet datând din 2012. Apple semna un contract de exclusivitate cu Liquidmetal Technologies în 2010, care îi asigură prioritatea la tehnologiile companiei.

Aliajele Liquidmetal au o structură moleculară diferită față de metalul obișnuit, formând o substanță mai rezistentă, durabilă, subțire și care poate fi modelată în forme unice. Brevetele creatorului lui iPhone indică faptul că Liquidmetal ar putea fi folosit pe telefoane mobile, tablete, iPod-uri sau monitoare de computer. Interesant e că se menționează și un ceas în documentele oficiale, deci putem spera că iWatch va include și porțiuni din acest material.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×