ABBYY Business Card Reader 2.0, acum pe telefoanele Nokia cu Symbian S60

Autor:  | Publicat în:  Software 1.434 ori
<b>ABBYY Business Card Reader 2.0, acum pe telefoanele Nokia cu Symbian S60</b>Iata ca dupa ABBYY Fototranslate, o noua aplicatie din aceeasi gama, ABBYY Business Card Reader 2.0 soseste pe telefoanele Nokia cu Symbian S60, dotate cu camera foto cu autofocus. Business Card Reader 2.0 ofera utilizatorilor posibilitatea de a transfera...

Iata ca dupa ABBYY Fototranslate, o noua aplicatie din aceeasi gama, ABBYY Business Card Reader 2.0 soseste pe telefoanele Nokia cu Symbian S60, dotate cu camera foto cu autofocus.

Business Card Reader 2.0 ofera utilizatorilor posibilitatea de a transfera informatiile de contact de pe cartile de vizita direct in agenda telefonului, folosind camera foto a handsetului. Noul soft se bazeaza pe tehnologia de recunoastere a textului, prezenta si in aplicatia ABBYY FotoTranslate. Tehnologia in cauza poarta numele de ABBYY Mobile OCR Engine si provine din motorul de recunoastere a textului incorporat in aplicatia pentru PC ABBYY FineReader de ani buni.

Trebuie sa mentionam ca Business Card Reader 2.0 permite detectarea automata a tipului de informatii prezente pe cartile de vizita si suporta adaugarea unei fotografii pentru contactul creat fara a parasi aplicatia. Softul vine cu o interfata intuitiva si poate fi urmarit in actiune in clipul de mai jos.

Ca si in cazul lui ABBYY Fototranslate, va punem la dispozitie 5 licente gratuite Business Card Reader 2.0, pe care le puteti obtine via http://twitter.com/mobilissimo, in sistemul primul venit, primul servit. Trebuie doar sa dati RT la aceasta stire si sa ne cereti licenta astfel: "Concurs @mobilissimo. Am aplicat pentru licenta ABBYY Business Card Reader 2.0".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×