Samsung Wave depaseste 1 milion de unitati vandute la nivel global, Galaxy S depaseste 300.000 doar in Korea

1.715 ori
<b>Samsung Wave depaseste 1 milion de unitati vandute la nivel global, Galaxy S depaseste 300.000 doar in Korea</b>Samsung are o perioada extrem de buna, tocmai anuntand ca a atins performanta de 1 milion de unitati vandute, in cazul telefonului Wave. Samsung Wave este primul model care ruleaza Bada OS, platforma produsa in-house de compania asiatica. &nbsp; &nbsp;...

Samsung are o perioada extrem de buna, tocmai anuntand ca a atins performanta de 1 milion de unitati vandute, in cazul telefonului Wave. Samsung Wave este primul model care ruleaza Bada OS, platforma produsa in-house de compania asiatica.

Aceasta performanta a fost atinsa in sub o luna si mai aflam ca modelul Samsung Galaxy S s-a vandut in peste 300.000 de unitati si asta doar in Korea de Sud, via operatorul SK Telecom. Asta inseamna ca Galaxy S este cel mai bine vandut telefon din aceast tara, reusind sa se descurce excelent la doar 19 zile dupa lansarea sa pe piata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×