Apple va organiza o conferinta de presa in legatura cu iPhone 4 pe 16 iulie

1.483 ori
<b>Apple va organiza o conferinta de presa in legatura cu iPhone 4 pe 16 iulie</b>Vineri este o zi mare pentru Apple, deoarece in data de 16 iulie compania din Cupertino va lua taurul de coarne, organizand o conferinta de presa despre iPhone 4. Cel mai probabil, se va discuta despre problemele sale cu semnalul si un mod de a le...

Vineri este o zi mare pentru Apple, deoarece in data de 16 iulie compania din Cupertino va lua taurul de coarne, organizand o conferinta de presa despre iPhone 4. Cel mai probabil, se va discuta despre problemele sale cu semnalul si un mod de a le rezolva.

Fie vom vedea acel providential update software, despre care s-a mai vorbit, fie vom asista la cea mai mare pata pe imaginea Apple, printr-o retragere de pe piata a terminalelor pentru rezolvarea problemelor hardware. Va reamintim ca daca tineti noul iPhone 4 cu degetele/palma peste partea sa stanga-jos, veti pierde semnalul si chiar intrerupe convorbiri.

Problema pare a fi una de hardware, desi Apple afirma ca ar fi un bug software, iar Steve Jobs nu a facut altceva pana acum, decat sa sfatuiasca utilizatorii sa tina telefonul in alt mod. Un remediu temporar pentru problema il reprezinta carcasele din cauciuc, dar Apple nu se poate limita astfel. Va fi oare iPhone 4 retras de pe piata?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×